Vacatures

Subsidieadviseur

De agri- en foodbusiness innoveert en verduurzaamt in een hoog tempo. De Groene Munt verzorgt subsidietrajecten op maat voor innoverende bedrijven in deze sector. Als junior subsidieadviseur kun je je bij ons vakinhoudelijk volop ontwikkelen. Ervaren adviseurs bieden we een mooie loopbaanstap naar participatie in onze onderneming.

De Groene Munt, gevestigd in Baarn, verzorgt subsidietrajecten voor innoverende klanten in de food- en agribusiness. Vanuit inhoudelijke expertise op het gebied van duurzame energie, biodiversiteit en emissies van broeikasgassen en stikstofverbindingen, waaronder ammoniak, begeleiden we onze klanten vanaf het eerste projectidee tot en met de vaststelling van de subsidie. Op basis van onze ruime ervaring en het brede netwerk dragen we zo bij aan het financieel haalbaar maken van innovatieve ideeën.

De Groene Munt is een compact adviesbureau met groeiambities. We maken deel uit van een unieke groep van creatieve bedrijven die complementair werken aan het verduurzamen van de primaire landbouw en de voedingsmiddelenbranche in Nederland en de EU. Naast subsidies vinden we vaak ook andere wegen om innovaties bij onze klanten financieel mogelijk te maken. De ambities van onze klant staan centraal in onze benadering. Omdat we goed zijn ingevoerd in de business van onze klanten en vindingrijk zijn bij het verwerven van financiële ondersteuning, neemt de vraag naar onze diensten sterk toe.

Om deze mogelijke groei ook concreet te maken, komen we graag in contact met mensen die zich herkennen in één van de twee de volgende beschrijvingen:

Jouw functieDe vraag naar onze dienstverlening groeit. Hierdoor ligt de nadruk in de functie meer op het ontwikkelen van ons netwerk en het toepassen en ontwikkelen van jouw vakinhoudelijke expertise dan op koude acquisitie.

Heb je ook de ambitie om leiding te geven aan een ‘eigen’ bureau? Dan zul je vanaf het begin betrokken zijn bij de groei van ons bureau en maken we graag concrete afspraken met je over participatie in de nabije toekomst.

En jij….

.De Groene Munt biedt je

Heb je interesse?

We zijn benieuwd naar jouw reactie. Willem Olthof van MOResult begeleidt ons bij de werving en selectie. Je kunt hem ook benaderen met jouw vragen via 06 11 536 546 of w.olthof@moresult.nl.